Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2012 19:38 - Джейк от "Двама мъже и половина": Спрете да гледате сериала!
Автор: antoninus Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2491 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 28.11.2012 19:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 Снимки Интернет

Актьорът Ангъс Джоунс, познат като хлапето Джейк от сериала "Двама мъже и половина", отправи призив към зрителите да спрат да гледат хитовата телевизионна комедия, определяйки я като "развращаваща" и пълнеща „главата на хората с мръсотии”, предадe БТА, позовавайки се на Ройтерс и Асошиейтед прес.

 image

Във видео, разпространено в YouTube, 19-годишният Джоунс, който е част от сериала вече девет години, казва, че самият той повече не желае да участва в него. Новината изненада мнозина, тъй като младият актьор взема по 350 000 долара на епизод. Причината за изненадващите твърдения се корени в принадлежността му към Църквата на адвентистите от седмия ден, към която се включил, когато търсел начин да запълни празнотите в духовните си нужди. Ангъс Джоунс  поделя, че наскоро придобитите познания от Библията го карат да изпитва неудобство от рисковия хумор, характерен за една от най-гледаните комедии по американската телевизия.
"Ако гледате "Двама мъже и половина", моля ви, спрете да пълните главите си с поквара". Аз участвам в сериала, но вече не искам да се снимам в него. Ако ще навредя на някого, не желая повече да съм съучастник и да допринасям за вражеския план." Прочетете какви са ефектите от това да гледате едно такова шоу. Лоши новини, то уврежда мозъка ви! Не може човек да е наистина богобоязлив и да участва в подобно шоу.
 
image

За да не разтълкувани действията му от неговите колеги като неблагодарност, по-късно той им се извини публично: “След като в последните 24 часа станах обект на много спекулации, искам да се извиня на своите колеги от екипа на сериала, ако съм ги обидил, наричайки “Двама мъже и половина” “боклук”, пише Джейк. Младият актьор благодари на продуцентите, които са му дали шанс и са го водили в кариерата му. В писмото си до феновете благодари на актьорския състав, който го е отгледал с любов и съжалява, ако е показал неуважение. “Никога не съм искал да ви обидя”, казва Джейк в писмото си.  

image

Продуцентите на "Двама мъже и половина" от "Уорнър брадърс" и телевизия Си Би Ес, която излъчва хитовия комедиен сериал, не са коментирали призива на младия актьор. Според източници, те нямали намерение да го уволняват, защото за тях той бил неизменна част от екипа и са го определили като "добро дете".

Изт.: http://m.dnevnik.bg






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: antoninus
Категория: История
Прочетен: 796625
Постинги: 231
Коментари: 504
Гласове: 832
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031