Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2021 12:02 - Пълнолуние във Водолей на 24.07.2021, в 5:37 ч.
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 763 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Аспектите на пълнолунието са:

Ш  Слънцето е в опозиция на Луната – Лъв ► Водолей в първи градус

Ш  Меркурий е в опозиция на Плутон – Рак ► Козирог и в тригон към Нептун – Рак ► Риби (тези аспекти образуват фигурата клин)

Ш  Уран е в секстили към Меркурий и Нептун – Телец ► Рак ► Риби (тези аспекти образуват фигурата бисекстил)

Ш  Хирон е в секстили към Сатурн и Северния възел – Овен ► Водолей ► Близнаци (тези аспекти образуват фигурата бисекстил)

Ш  Венера и Марс са в опозиция на Юпитер – Дева/Лъв ► Риби

Ш  Сатурн е в квадрат с Уран

В аспектите на пълнолунието участват всички стихии (въздух/огън/вода/земя)

Следващото пълнолуние също ще е във Водолей на 22.08.2021. Може да се каже, че енергията му ще ни влияе до Новолунието през септември на 07.09.2021, в Дева.

Дните от 23 юли до 8 септември са свързани с Честванията на звездата Сириус и се извършват ритуали към Сириус, които помагат да се включим и настроим към канала Земя-Сириус, използван от адептите още от древния Египет.

В този период енергията на цялото ще ни завладява. Всеки ще се чувства изпълнен с нея. Ще можем да се почувстваме свързани с всичко, което Е! Препоръчително е да се оставим на тишината да проникне колкото е възможно по-дълбоко в нас за да разберем нейното значение…

Времето се променя, светът се променя! … Изживяването на тишината, радостта от нея си остава една и съща. Това е единственото, на което можем да разчитаме, единственото, което никога не умира. Тишината е единственото нещо, което можем да наречем своя истинска същност…..

В безмълвната, огледална възприемчивост на звездната Пълнолунна нощ се отразява мъгливото езеро. Лицето в небето е в дълбока медитация, това е Богинята на нощта, която внася дълбочина, покой и разбиране.

Това е много скъпоценен момент. С лекота можем да се отпуснем в себе си и да се гмурнем в дълбините на своята вътрешна тишина дотам, където тя се среща с тишината на Вселената, на Безкрайността. Няма какво да правим, няма къде да идем, а качеството на вътрешната ни тишина насища всяко наше действие….

За някои от нас, това ще е смущаващо, защото сме свикнали с шума и оживената активност на света. Няма значение….♥ Важно е да открием съмишленици. Да потърсим онези, които са в съзвучие с тишината ни, или пък да се насладим на самотата си, в която осъзнаваме, че не сме сами, не сме самотни. Време е всеки от нас да се прибере при себе си за да открие разбирането и откровенията си… Всичко, което ще успеем да добием в тези мигове, ще се прояви по-късно в живота ни….

Насладете се на вълшебството и магията на топлите летни дни ….. ♥♥♥

💥 Аз съм РаЙа АеЙша от AstroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна като таро консултант, треньор по личностно развитие и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

💥 Изработвам лични талисмани за привличане на благодат във всички жизнени сфери. Имам опит в анализирането на скритото послание кодирано в рождената ни дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:

📞 +359 877 78 78 94,

или изпратите съобщение на:  lucky888@abv.bg

Ка да поръчате лични анализи или консултация вижте тук 💻 :

https://www.astropsymag.eu

image

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 213984
Постинги: 341
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930