Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2012 13:01 - Планът на Дявола за последните дни
Автор: antoninus Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2905 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 14.11.2020 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съвременна алегория

 

Дошли последните дни на Сатана и той свикал демоните си на тайно съвещание, давайки наставления за последното погубително дело.
Той казал: Не можем да спрем хората да ходят на църква. Не можем да спрем да четат Писанията и да се приближат до истината. Не можем да спрем да изградят свои лични отношения с Исус. А в момента, в който те ще успеят да направят това, ние губим силата над тях. Затова ще ги оставим да ходят на църква, да водят своя обичаен начин на живот, но ще крадете времето им, така че да не могат да установят отношения с Исус.
"Но как ще го постигнем това? - Извикали неговите ангели.
"Ще започнете с маловажни неща в живота и умишлено им предлагайте безбройни планове и схеми, за да са заети и запълнени техните умове. Намамете ги да харчат и да прекаляват в това. Внимавайте жените и техните мъже, да работят своите работи от сутрин до вечер, 6-7 дни в седмицата и 10-12 часа на ден. Задържайте ги повече, за да имат по-малко време, за децата си. Когато бавно започне да се разпада семейството, домът им няма да предлага сигурност и почивка от теглото на работата!
Повлияйте на техния ум, за да не бъдат в състояние да чуят тихия глас на Светия Дух. Намамете ги да слушат радио или CD, когато шофират.

Окупирайте с телевизия, видео, CD и компютри дома им и се уверете, всеки магазин или ресторант в света постоянно да пуска музика, която не вдъхновява вяра в Бог. Това ще затвори умовете и ще счупи общуването с Христос.
Попълването на масите в баровете, ресторантите и други места да бъде с различни вестници и списания, които съдържат неподходящи неща. Бомбардирайте техните умове с новини 24 часа в денонощието. Атакувате с различни бесрамни реклами на улицата, докато шофират. Наводнете техните пощенски и e-mail кутии с различни ненужни и лоши пратки, различни каталози и различни профили на вестници, които предлагат фалшиви надежди. Дръжте слаби красиви модели на корицата на списанията, за да уверите мъжете, че външната красота е единствено важна, за да станат недоволни от своите жени. Това много бързо ще разтрогне тяхното семейство.
Дори и в отдих нека прекаляват. Нека се връщат от фитнес, бягане и тренировка измъчени, изморени и неподготвени за следващия ден. Друженето с приятели да го заменят с дълги рзговори чрез мообилен телефон.


Не позволявайте да ходят често в природата, за да се възхищават на Божиите чудеса и красота. Вместо това изпратете ги в увеселителни паркове, на различни спортни събития, в които парите играят роля. Изпратете ги на концерти и в Китай даже...
Дръжте ги заети, за да нямат ни най-малко свободно време за щастлив живот. Дори и когато ще се съберат на духовни срещи, вплетете ги в клюки, бърборене и дребни разговори, така че по тях да отива нечиста съвест и лоши емоции. Отидете навред, направете да бъдат объркани и в духовните победи. Напълнете им живота с различни твърде добри цели, за да нямат време да търсят сила от Бога.

Скоро след това християните ще започнат да се уповават на собствените сили и ще жертват здравето си и семейството за благото на своите цели. Нека не се вслушат в многобройните предупреждения на Бог да четат Словото Му. докато имат възможност: Ето, идат дни, казва Господ Иеова, Когато ще изпратя глад на земята, - Не глад за хляб, нито жажда за вода, Но за слушане думите Господни. Те ще се скитат от море до море Да търсят словото Господно, И ще обикалят от север до изток, Но няма да го намерят. Амос 8:11,12. Нека не усетят как благодатното време за приемане на Исус минава. И когато Той дойде да им рече: Аз никога не съм ви познавал; махнете се от Мене вие, които вършите беззаконие (Матей 7:21-23).
Злите ангели тръгнали бързо по своите задачи, да направят хората по света, да станат заети и ускорени с живота си, без време за дребни радости и изграждане на истинско щастие.

Бог има по-различен план за нас скъпоценни и мили Божии деца! Той ви обича безмерно и иска един ден да ви прегърне в Своето вечно царство! Не позволявайте на земните прегради да ви лишат от вечността!
Сатана знае че ще понесе наказание за множествотото изкупени греховете на Божия народ, които ще бъдат поставени на него, както първосвещеникът изповядваше над козела “всичките беззакония на израилтяните, всичките им престъпления и всичките им грехове” и ги възлагаше “на главата на козела” (Левит 16:21) и затова всячески се опитва да ни държи в греховете ни, за да не намерим Исус.


Нека молим Бог да ни дава сили и ни води в пътеката на освещението през целия ден! Нека Му позволим Той да ни научи, как наистина да Му служим в чистота на тяло и ум! И да Бог да ни помага винаги да не падаме в клопките на дявола, който използва всякакви лъжи, тъй като му остава малко време. Амин!




Гласувай:
6



1. blagovestie - и както се вижда планът на съвършения Лъжец действа с пълна сила,
12.12.2012 15:44
ако дори на крачка отстъпим от Бог... Да не бъде!
Да ни дава сили и мъдрост Господ, та да сме будни и бдителни всеки миг.
цитирай
2. antoninus - Да не бъде, Люси!
12.12.2012 16:10
Бог ни е предупредил, че дяволът ще върши всякакви чудеса, за да измами и избраните, преди Второто пришествие.
цитирай
3. antoninus - Истината или лъжите - изборът е наш
30.12.2012 17:32
САМИ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕМ СВОЯТ ОТБОР!

ВАРИАНТ 1:

ИЗБИРАМ ИСУС И СЪМ ПОД ПРОТЕКЦИЯТА НА БОГ, КОЙТО ЕДИН ДЕН ЩЕ УНИЩОЖИ САТАНА-ЛУЦИФЕР!

ВАРИАНТ 2:

ИЗБИРАМ ИЛЮЗИИТЕ, С КОИТО МЕ ХРАНИ ЛУЦИФЕР –САТАНА, а те са много:

1/НЯМА НИТО БОГ НИТО ДЯВОЛ – ВСИЧКО Е МИТ И ФОЛКЛОР! ИМА ЕВОЛЮЦИЯ!

2/ИМА БОГ АМА –ТОЙ НЕ СЕ МЕСИ! САМО Е ДАЛ НАЧАЛОТО!

3/БОГ ИМА – ТОЙ Е ДОБРО, АМА ТРЯБВА ДА ИМА И ЗЛО – ДЯВОЛ, ЗА ДА РАЗЛИЧАВАМЕ НЕЩАТА!

4/ИМА БОГ- НО ХРИСТОС НЕ Е СПАСИТЕЛЯТ ИМА МНОГО СПАСИТЕЛИ ПРЕЗ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПЕРИОДИ НА РАЗЛИЧНИТЕ НАРОДИ! ПЪТЯТ Е РАЗЛИЧЕН , ЦЕЛТА КЪМ БОГ Е ЕДНА – СЪВЪРШЕНСТВО - ВСЕКИ ДА СИ ИЗБЕРЕ ПЪТ И РЕЛИГИЯ!

5/РЕЛИГИЯТА Е ОПИУМ И НИ ЛЪЖАТ КОРУМПИРАНИ ДУХОВНИЦИ ОТ >ВСЯКЪДЕ!

6/КАКВОТО И ДА ПРАВИШ – ЩЕ УМРЕШ...АМИ ПОНЕ СИ ПОЖИВЕЙ НА ВОЛЯ – ПРАВИ КАКВОТЕ ЩЕШ!

7/КАКВОТО И ДА СИ НАПРАВИЛ – ИСУС ТЕ ОБИЧА И ЩЕ ТИ ПРОСТИ НЕЗАВИСИМО ВСИЧКО!

ОСНОВНА СТРАТЕГИЯ НА САТАНА ПРЕДИ КРАЯ Е ДА ПОВТАРЯ, ЧЕ ИДВА КРАЯ И ДА ОПРЕДЕЛЯ ДАТИ И АПОКАЛИПТИЧНИ СЪБИТИЯ С ЛЪЖЕПРОРОЦИ – ГОВОРЕЩИ, ЧРЕЗ ДЕМОНИЧНИ СИЛИ.

ХОРАТА СВИКВАТ С ПОСТОЯННИТЕ ЗАПЛАХИ ЗА КОД ЧЕРВЕНО, ОРАНДЖЕВО...

ХОРАТА СВИКВАТ С ФЕНТЪЗИ ФИЛМИ, ЕКШЪНИ И ИГРИ, КОИТО ГИ ОБЛЪЧВАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ. ПРИТЪПЕНИТЕ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ СЕ ЛЪЖАТ ЛЕСНО!

СКОРО САМ САТАНА-ЛУЦИФЕР ЩЕ ПРАВИ МАТЕРИАЛНИ ЧУДЕСА И ТАКА ЩЕ ЗАБЛУДИ ХОРАТА, ЧЕ ТОЙ ИМ Е ПРИЯТЕЛ , СПАСИТЕЛ И ТВОРЕЦ.

ИКОНИ ЩЕ ПЛАЧАТ, ЩЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ЗНАМЕНИЯ И ПОЛТЪРГАСИ, ВРАЧКИ ЩЕ ГОВОРЯТ С УМРЕЛИ И ИЗВЪНЗЕМНИ ДУХОВЕ...

http://kalu.blog.bg/drugi/2012/12/30/erusalim-e-simvol-na-mir-i-spasenie.1036531
цитирай
4. antoninus - Сега се осъществява събитието, ...
03.01.2013 13:07
Сега се осъществява събитието, сянка на което беше последната
тържествена служба в Деня на умилостивението. Когато службата в Светая
Светих (най-святото отделение на светилището) приключела и греховете на
Израил били премахнати от светилището чрез кръвта от приноса за грях,
козелът “за отпущане” бивал представян жив пред Господа. В присъствието
на цялото събрание първосвещеникът изповядвал над него “всичките
беззакония на израилтяните, всичките им престъпления и всичките им
грехове” и ги възлагал “на главата на козела” (Левит 16:21). По същия
начин и когато службата в небесното светилище приключи, в присъствието
на Бога и небесните ангели и на множеството изкупени греховете на Божия
народ ще бъдат поставени на Сатана. Той ще бъде обвинен за всичкото
зло, извършено от грешниците. И както козелът “за отпущане” биваше
изпращан в пуста и ненаселена земя, така и Сатана ще бъде заточен в
запустялата земя - ненаселена и мрачна пустиня
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: antoninus
Категория: История
Прочетен: 798768
Постинги: 231
Коментари: 505
Гласове: 832
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930